Online infosessie "Op weg naar biocertificatie in de ambachtelijke bakkerij"
Op 21 maart 2022 organiseert BioForum, de sectororganisatie voor Vlaamse biolandbouw en -voeding, een online infosessie voor ambachtelijke bakkers die interesse hebben in biologische productie en een biocertificaat wensen te behalen.
Neem je graag deel? Schrijf je dan in via het formulier
Programma
Tijdens deze infosessie komen de volgende thema’s aan bod:
- BioForum: Wie zijn we en wat kunnen we betekenen als sectororganisatie?
- Wettelijk kader rond biologische verwerking.
- Verschillende biolabels (Europese en privé lastenboeken)
- Procedures en instructies noodzakelijk bij biologische verwerking.
- Biocontrole: hoe gaat dit in zijn werk?
- Getuigenissen van Flietermolen en Bakkerij Gusta en co
Praktisch
Voor wie? Ambachtelijke bakkers die wensen te starten met het bakken van biologische producten.De infosessie is in het Nederlands.
Door wie? Sofie Vandewijngaarden, BioForum-adviseur biologische voedingsbedrijven en ketenontwikkeling
Wanneer? 21 maart 2022, van 13u00 tot 16u00
Locatie? De infosessie wordt via Teams georganiseerd. De nodige info wordt na registratie toegestuurd.
Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar sofie.vandewijngaarden@bioforum.be