Workshop: "Biokaas verkopen, een vak apart" - Sint-Lievens-Houtem
Wanneer is kaas precies biokaas en hoe onderscheidt het zich van gangbare kaas? Wat betekenen al die verschillende kaastermen op vlak van bio? Hoe kunnen we biologische kaas op de meest aantrekkelijke wijze presenteren en verkopen in onze winkel? We nodigen je van harte uit voor de workshop “biokaas verkopen, een vak apart” op 14 of 15 oktober 2024.
Met het eindejaar in het vooruitzicht schuiven we lokale en biologische kaas wat meer naar de voorgrond in het aanbod. Wanneer is kaas precies biokaas en hoe onderscheidt het zich van gangbare kaas? Wat betekenen al die verschillende kaastermen op vlak van bio? Hoe kunnen we biologische kaas op de meest aantrekkelijke wijze presenteren en verkopen in onze winkel? Wat zijn de nieuwste tendensen en welke geheime tips en tricks kan ik zelf gebruiken voor een succesvolle biologische kaasschotel? We nodigen je van harte uit voor de workshop “biokaas verkopen, een vak apart” op 14 of 15 oktober 2024. Je vindt hier de hele uitnodiging
Voor wie?
Biowinkeliers en iedereen die professioneel actief is in de verkoop van biokaas is welkom op deze interactieve workshop in Lummen en Sint-Lievens -Houtem.
Tijdens deze opleiding geeft Kaasmeester Ann Keymeulen aan de hand van de Steinermethodiek een uitgebreide blik op de wereld van biologische kaas, inclusief degustatie. Dit is een unieke gelegenheid om te leren, te netwerken, te proeven én geïnspireerd te worden door de vele biologische kazen die lokale Belgische producenten te bieden hebben.